Våra produkter

Dermalogica

Dermalogicas professionella hudvårdsprodukter och behandlingar ger begreppet hudhälsa en helt ny betydelse. Du kan förvänta dig verkliga resultat - både hemma i ditt badrum och hos din hudterapeut. Samtliga produkter är icke-komedogena, dvs de framkallar inte pormaskar. De är fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen samt uttorkande S.D.-alkohol. Dermalogica har aldrig testat och kommer aldrig att testa sina produkter på djur. Kontakta oss om du vill handla, veta mer eller boka en behandling.

Palina

All makeup som bär Palinas namn är skonsam och bra för din hud. Det innebär bland annat att produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande- och irriterande ingredienser. Palinas produkter är dessutom berikade med återfuktande, lugnande och antiinflammatoriska ingredienser. Det är helt enkelt bättre för huden att använda Palinas makeup, än att vara osminkad!

CND

VINYLUX ™ polish är ett nytt och innovativ lacksystem, som säkrar en veckas högglansig hållbarhet, utan repor och flagning, när den används tillsammans med Vinylux Top Coat.

Base Coat är inbyggt i färgen. VINYLUX ™ polish lägger sig perfekt på den naturliga nageln. Med en ny banbrytande formel uppnås maximal vidhäftning, vilket gör traditionella underlack överflödiga.

VINYLUX ™ torkar på bara 8,5 minuter jämfört med traditionella nagellack som i genomsnitt torkar på
20-40 minuter.

VINYLUX ™ Weekly Top Coat med ProLight-teknik är ett innovativ överlack som skyddar färgen mot repor och flagning, samtidigt som den ger högglans i 7 dagar

PCA skin

Företaget grundades 1990 i USA av läkare och hudterapeuter. De tillverkar resultatinriktade hudvårdslösningar som är baserade på vetenskap för att uppnå en hälsosam och vacker hud. Fördelarna med PCA och kemisk peeling är många och det används framgångsrikt mot bl.a. hyperpigmenteringar, åldrande och akne.

Ingredienser är noga utvalda för att ge det bästa resultatet. Produkterna innehåller inga syntetiska färgämnen, doftämnen, mineralolja, petrolatum, lanolin eller ftalater.

PCA skin är professionella produkter som endast används av utbildade hudterapeuter och läkare.