Våra produkter

pHformula

pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter.

pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

Dr.K Dermal Health Care

En unik hudvårdsserie i framkant
DrK Dermal Health Care är hudvårdsserie med prebiotiska egenskaper (då de ökar tillväxten av goda bakterier - Moraxellaceae - som har anti-inflammatoriska egenskaper) och har dessutom probiotika-liknande effekt (då de stärker barriärfunktionen och immunsystemet samt även balansen i hudens mikrobiom). För att uppnå denna effekt används en peptidteknologi.

Dermalogica

Dermalogicas professionella hudvårdsprodukter och behandlingar ger begreppet hudhälsa en helt ny betydelse. Du kan förvänta dig verkliga resultat - både hemma i ditt badrum och hos din hudterapeut. Samtliga produkter är icke-komedogena, dvs de framkallar inte pormaskar. De är fria från tilltäppande mineraloljor, lanolin, irriterande artificiella färg- och parfymämnen samt uttorkande S.D.-alkohol. Dermalogica har aldrig testat och kommer aldrig att testa sina produkter på djur. Kontakta oss om du vill handla, veta mer eller boka en behandling.

Palina

All makeup som bär Palinas namn är skonsam och bra för din hud. Det innebär bland annat att produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande- och irriterande ingredienser. Palinas produkter är dessutom berikade med återfuktande, lugnande och antiinflammatoriska ingredienser. Det är helt enkelt bättre för huden att använda Palinas makeup, än att vara osminkad!

CND

VINYLUX ™ polish är ett nytt och innovativ lacksystem, som säkrar en veckas högglansig hållbarhet, utan repor och flagning, när den används tillsammans med Vinylux Top Coat.

Base Coat är inbyggt i färgen. VINYLUX ™ polish lägger sig perfekt på den naturliga nageln. Med en ny banbrytande formel uppnås maximal vidhäftning, vilket gör traditionella underlack överflödiga.

VINYLUX ™ torkar på bara 8,5 minuter jämfört med traditionella nagellack som i genomsnitt torkar på
20-40 minuter.

VINYLUX ™ Weekly Top Coat med ProLight-teknik är ett innovativ överlack som skyddar färgen mot repor och flagning, samtidigt som den ger högglans i 7 dagar