Om oss

Salongen där vi tar oss tid för våra kunder och där vi ser till helheten. Varje individ är unik och vi anpassar behandlingarna efter dina behov. Vi månar om din hudhälsa, din kropp och själ i en lugn och harmonisk miljö, där du ska känna harmoni och avkoppling.

Vi jobbar med kundens bästa och vi stressar inte. Hit ska det vara behagligt att komma.

Kunderna erbjuds professionella behandlingar, rådgivning och högkvalitativa produkter. Vi som jobbar här är auktoriserad hudterapeut/makeup-artist. Vi är försäkrade för att du som kund ska känna dig trygg hos oss.

Alla är välkomna!

Lina Fryklund

Auktoriserad hudterapeut, makeupartist, kosmetisk tatuerare, brynstylist.

Jag startade Relax 2003. Relax är mitt andra hem och jag brinner för mitt yrke. Jag går ständigt på fortutbildning inom min bransch. Min utbildning till hudterapeut gick jag på Gilda Skolan i Göteborg, 1999-2000. Makeuputbildning på Make Up Studion i Stockholm 2001. Kosmetisk tatuering 2015/2016.

Innan min tid på Relax har jag jobbat på en salong i Göteborg och på Selma Spa i Sunne. Jag är ansluten till SHR Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation –  vår kvalitetssäkring, din trygghet.

Jag Marie Lo. Björnson är hudterapeut, makeupartist, fransstylist och brynstylist med 19 år i branschen. År 2000 tog jag internationell examen som hudterapeut på Elisabethskolan i Göteborg med högsta betyg i samtliga ämnen. Efter det arbetade jag på NK kosmetik med några utav världens ledande märken som bl.a Clarins, Shiseido och Laura Mercier.
2004 vann jag svenska finalen av Shiseido Global Beauty Consultant Contest och fick nöjet att åka till Paris tillsammans med andra duktiga hudterapeuter och makeupartister från hela världen. I Paris väntade intensiva dagar med specialträning och bedömning.
Som Makeupartist har jag lång erfarenhet av bröllop, modevisningar, foto, galor och TV. Några av mina samarbeten är Emma Green, Cosmopolitan, MAN, Renegade five, Koppartrans, Nk, Mingla, P3 Guldgalan, Kevin Murphy
Auktoriserad med internationell examen och ingår i både SHR och Cidesco.