Om oss

Salongen där vi tar oss tid för våra kunder och där vi ser till helheten. Varje individ är unik och vi anpassar behandlingarna efter dina behov. Vi månar om din hudhälsa, din kropp och själ i en lugn och harmonisk miljö, där du ska känna harmoni och avkoppling.

Vi jobbar med kundens bästa och vi stressar inte. Hit ska det vara behagligt att komma.

Kunderna erbjuds professionella behandlingar, rådgivning och högkvalitativa produkter. Vi som jobbar här är auktoriserad hudterapeut/makeup-artist och certifierad hälsoterapeut/massör. Vi är försäkrade för att du som kund ska känna dig trygg hos oss.

Alla är välkomna!

team_utan_tess

Lina Fryklund

Auktoriserad hudterapeut, makeupartist, kosmetisk tatuerare, brynstylist.

Jag startade Relax 2003. Relax är mitt andra hem och jag brinner för mitt yrke. Jag går ständigt på fortutbildning inom min bransch. Min utbildning till hudterapeut gick jag på Gilda Skolan i Göteborg, 1999-2000. Makeuputbildning på Make Up Studion i Stockholm 2001. Kosmetisk tatuering 2015/2016.

Innan min tid på Relax har jag jobbat på en salong i Göteborg och på Selma Spa i Sunne. Jag är ansluten till SHR Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation –  vår kvalitetssäkring, din trygghet.

Lena Augustsson

Certifierad hälsoterapeut/massör. Utbildning på Broby Grafiska i Sunne, 2004-2006. Lena blev egen företagare i oktober 2006 och tog då över massage- och kroppsbehandlings-delen på Relax. Lena har även utbildning inom Hälsoprofilbedömning enligt Stråkens Hus.

Jag har jobbat med människor i hela mitt liv. Som undersköterska på centralsjukhuset i Karlstad i många år. Det blev många olika specialiteter, så jag har en bred grund att stå på och en stor människokännedom.